تولید حلزون گوش در ایران، رتبه کشور در تولید علم مهندسی پزشکی

به گزارش بلاگ پو، به گزارش خبرنگاران، فرزاد توحیدخواه - رئیس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر در نشست خبری بیست و یکمین کنفرانس مهندسی زیست پزشکی ایران در جمع خبرنگاران، گفت: این کنفرانس زیر نظر انجمن علمی مهندسی پزشکی برگزار می شود که در سال های گذشته به صورت دو سال یک بار و اخیرا سالی یک بار برگزار می شود.

تولید حلزون گوش در ایران، رتبه کشور در تولید علم مهندسی پزشکی

وی با بیان اینکه افزایش کیفیت کنفرانس ها و همایش های داخلی در پیشرفت کشور تاثیرگذار است، گفت: شرکت در این همایش با مشکلاتی همراه شد که بعد مالی یکی از موارد آن است و این محدودیت های مالی، توجه ما را به کنفرانس های داخلی متمرکز کرده است.

رئیس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر اظهار کرد: قراردادهایی که با پایگاه های بین المللی منعقد شده بر این اساس است که همایش های داخلی مستقیما در پایگاه های بین المللی نمایه شود و در این صورت تفاوتی در این نیست که کنفرانس در ایران برگزار شود یا در کشورهای اروپایی.

وی عنوان کرد: دانشکده مهندسی پزشکی اولین دانشکده ای به شمار می رود که به صورت مستقل در حوزه مهندسی پزشکی فعالیت کرده است و قطب مهندسی پزشکی ایران از سوی وزارت علوم شناخته شده است.

رئیس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر با اشاره به اینکه بیش از 2000 نفر فارغ التحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشکده وجود داشته است، اذعان داشت: از این تعداد 120 نفر در مقطع دکتری فارغ التحصیل شده اند.

وضعیت ایران در تولید علم مهندسی پزشکی

به گفته توحیدخواه، در بعد علمی، ایران از نظر مقالات مهندسی پزشکی در ISI رتبه 16 را دارد که این شرایط خوبی است و سهم این دانشکده در تولید مقالات به علت تمرکز نیروهای متخصص بالا است و آماری در حدود 35 تا 40 درصد مقالات کل ایران در حوزه های بیو مکانیک، بیومتریال و الکترونیک در این دانشکده صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه در حال راه اندازی مقطع دکتری در مهندسی پزشکی هستیم، خاطر نشان کرد: کمیته شورای پزشکی برنامه ریزی وزارت علوم، وجود مقطع دکتری مهندسی بافت را در این دانشکده به تصویب رسانده است. همچنین در حوزه های دیگری که مرتبط با مهندسی پزشکی در حوزه مجازی مدیریت فناوری اطلاعات پزشکی بوده، همچنین از سال 1384 حوزه مجازی دوره مدیریت فناوری اطلاعات پزشکی در این دانشگاه وجود داشته است.

رئیس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر اضافه نمود: حدود 500 دانشجوی کارشناسی در سه گرایش و 500 دانشجوی کارشناسی ارشد به صورت مجازی و حضوری در این دانشکده مشغول تحصیل هستند.

به گفته توحیدخواه، دانشکده مهندسی پزشکی از نظر تنوع دروس در سطح دانشگاه مهندسی پزشکی در آمریکای شمالی است.

وی با بیان اینکه بالاترین اعتبار هر کشوری به بحث سلامت و بهداشت تعلق می گیرد، گفت: از نظر مالی سه تا چهار هزار میلیارد دلار صنعت مهندسی پزشکی در جهان است که اگر رشد مالی را 10 تا 15 درصدی در نظر بگیریم، 80 هزار میلیارد تومان بازاری است که تجهیزات پزشکی به خود اختصاص می دهد و امیدواریم که بتوانیم با تربیت نیروهای متخصص، گام هایی برداریم که بازار داخل را توسط نیروهای داخلی به دست بیاوریم.

رئیس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر گفت: این دانشکده در حوزه ام آر آی و روشهای پردازش طی سالهای اخیر همکاری خوبی با دانشگاه کلتک آمریکا داشته که منجر به ثبت 2 پتنت بین المللی شده است. همچنین در حال حاضر روی پروژه تولید حلزون گوش فعالیت می کنیم که این فناوری در انحصار کانادا و اتریش است.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 27 آبان 1400 بروزرسانی: 27 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 12582

به "تولید حلزون گوش در ایران، رتبه کشور در تولید علم مهندسی پزشکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تولید حلزون گوش در ایران، رتبه کشور در تولید علم مهندسی پزشکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید