دستور تهیه سوپ لازانیای متفاوت و خوشمزه

به گزارش سفر به ترکیه، در این مطلب دستورالعمل تهیه سوپ لازانیا را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

دستور تهیه سوپ لازانیای متفاوت و خوشمزه

به گزارش، سوپ لازانیا یکی از سوپ های مورد علاقه من است. شما همه طعم های خوشمزه لازانیا را به شکل سوپی راحت فراهم می آورید. این سوپ با گوشت چرخ نموده، گوجه و سبزی های معطر آشپزی ایتالیایی درست می گردد و در خاتمه مقداری هم پنیر به آن اضافه می گردد.

در یک روز خنک پاییزی یکی از روش ها برای گرم شدن همین سوپ است. این سوپ یک فضای دنج و گرم به شما می دهد تا با خلوت کردن در پشت پنجره یک مراقبه روشنگرانه داشته باشید. بله به نظر من دمنوش ها و سوپ ها هم بخشی از برنامه زدودن آلام از روح هستند، بخصوص برای وقت هایی که حوصله هیچ چیزی را نداریم. یک خوراکی گرم و خوش طعم همان چیزی ست که ما را سرحال می آورد.

سوپ لازانیا جزو سوپ های قرمز گوجه ای است که با تکه هایی از گوشت چرخ نموده پر حجم و مقوی می گردد، بخش مایعات آن را آب گوشت تشکیل می دهد و سبزیجات معطر هم نقش خوشبو نماینده دارند. در نهایت این سوپ با مقداری پنیر سرو می گردد که جزو پنیر های ذوب شونده هستند که با ریختن در سوپ روی گاز، به سرعت ذوب می شوند و بافت آن را کامل می نمایند.

این دستورالعمل ساده به دلیل مواد تشکیل دهنده زیاد ممکن است سخت و همچنین گران به نظر برسد، اما در واقع بخش زیادی از آن چیز هایی ست که همین الان در کابینت و یا یخچال شما پیدا می گردد و باید فکری برای مصرف کردن آن ها بکنید. این سوپ برای آخر هفته خیلی خوب است، چون هم زود آماده می گردد هم مقوی و خوش طعم است. احتمال می دهم به زودی در لیست غذای روزمره شما جای خودش را پیدا کند. به هر حال به امتحانش می ارزد.

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

گوشت چرخ شده: 400 گرم، گوساله بدون چربی

پیاز زرد: 1 عدد بزرگ (1 و 3/4 پیمانه خرد شده)

سیر: 5 حبه

آب مرغ: 4 و 1/2 پیمانه

گوجه خرد شده: 5 عدد متوسط

گوجه پوره شده: 5 عدد متوسط

رب گوجه: 2 و 1/2 قاشق غذاخوری

ریحان خشک شده: 1 و 3/4 قاشق چای خوری

اورگانو: 3/4 قاشق چای خوری

رزماری خشک: 1/2 قاشق چای خوری

آویشن خشک: 1/2 قاشق چای خوری

نمک و فلفل تازه آسیاب شده: به میزان لازم

نودل لازانیا: 8 عدد خرد شده

پنیر موزارلا رنده شده: 1 و 1/4 پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده: 1/2 پیمانه

پنیر ریکوتا: 220 گرم

جعفری تازه: 2 قاشق غذاخوری خرد شده + مقداری برای تزئین

1. روغن زیتون را داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید. وقتی که داغ شد، گوشت چرخ نموده را داخل قابلمه بریزید، با نمک و فلفل مزه دار کنید و بپزید. موقع پختن گوشت گاهی بهم بزنید. روغن ماهیتابه را تخلیه نموده و از گوشت هم جدا کنید سپس کناری بگذارید.

2. یک قاشق غذاخوری باقیمانده روغن زیتون را داخل قابلمه گرم کنید، پیاز زرد را اضافه کنید و تا زمانی که آغاز به نرم شدن بکند، تفت دهید یعنی حدود 3 دقیقه. سیر را افزوده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.

3. آب مرغ، گوجه خرد شده، پوره گوجه، رب گوجه، اورگانو، ریحان، رزماری، آویشن و گوشت سرخ شده را افزوده و با نمک و فلفل مزه دار کنید تا طعم بگیرد.

4. بگذارید به جوش بیاید بعد از جوش آمدن بلافاصله حرارت را به کمتر از متوسط، کاهش دهید و درب قابلمه را بگذارید تا به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

5. در حین قل خوردن قابلمه، نودل های لازانیا را با توجه به توضیحات روی بسته بپزید.

6. پنیر موزارلا، پارمزان و ریکوتا را داخل کاسه ای مناسب بریزید و با استفاده از چنگال با همدیگر مخلوط کنید.

7. پاستای پخته را به سوپ اضافه کنید و سوپ را با مقداری آب مرغ به اندازه دلخواه تان رقیق کنید.

8. پنیر ها را با هم بهم زده و سپس سوپ را با مقداری پنیر سرو کنید. پنیر روی سوپ داغ به آرامی ذوب می گردد و طعمی عالی ایجاد می نماید.

اگر قصد دارید سوپ را بلافاصله پس از پختن سرو کنید، می توانید به جای اینکه لازانیا را جداگانه بپزید، آن ها را همراه سوپ بپزید. در این صورت 1 پیمانه آب یا آب مرغ بیشتر اضافه کنید، چون لازانیا ها آب را جذب می نمایند. حدود 12 تا 14 دقیقه طول می کشد تا لازانیا همراه با سوپ بپزد.

من ترجیح می دهم که لازانیا را جداگانه بپزم و برای هر کس جداگانه اضافه کنم بعد باقیمانده لازانیا را (همراه با کمی روغن) برای استفاده های بعدی نگه دارم. ما نمی توانیم کل سوپ را در یک وعده بخوریم و همچنین کسی سوپ سفت و چسبناک دوست ندارد.

اگر سبزیجات خشک ندارید، فقط 1 قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی بهره ببرید.

می توان از ریحان تازه هم برای درست کردن این سوپ استفاده کرد. اگر می خواهید این کار را انجام دهید از 1/4 پیمانه ریحان تازه خرد شده بهره ببرید. همچنین می توانید از اورگانو، رزماری یا آویشن تازه هم بهره ببرید، فقط اندازه آن ها سه برابر مقدار خشک می گردد.

اگر بخواهید این سوپ را فریز کنید باید بدون پاستا و پنیر باشد. پنیر و پاستا را جداگانه فریز کنید. روی پاستا را کمی روغن بریزید تا به هم نچسبند.

اگر می خواهید سبزیجات دیگری همانند هویج به سوپ تان اضافه کنید این کار را همراه با پیاز انجام دهید.

دستورالعمل اصلی ایتالیایی حاوی 1 قاشق چای خوری شکر و 1/2 قاشق چای خوری دانه رازیانه خرد شده است که همراه با سبزی های خشک اضافه می گردد. در اینجا این دو ماده حذف شده تا تعداد مواد تشکیل دهنده کمتر باشند.

اگر سیر دوست ندارید، تعداد آن را به 2 یا 3 حبه کاهش دهید.

به جای آب مرغ می توانید حتی از آب استخوان هم بهره ببرید و اگر هیچ کدام را ندارید از آب معمولی بهره ببرید، اگر چه آب مرغ مزه بسیار خوبی به سوپ شما می دهد.

منبع:برترینها

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "دستور تهیه سوپ لازانیای متفاوت و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور تهیه سوپ لازانیای متفاوت و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید