طرز تهیه سس سبز ؛ یک چاشنی اشتهاآور

به گزارش سفر به ترکیه، سس سبز ، یک سس فوق العاده برای بهار و گرمای تابستان است. ترکیبی از چندین سبزی که رنگی از تازگی به هر آن چه با آن در تماس است، می بخشد. لذیذتر و آسان تر از این ممکن نیست، تمام مواد اولیه را مخلوط کنید و داخل غذاساز بریزید و همه چیز آماده است.

طرز تهیه سس سبز ؛ یک چاشنی اشتهاآور

چون تعداد مواد اولیه تشکیل دهنده این سس کم است (سبزیجات، ماست، مایونز)، کیفیت بالای مواد نقش مهمی در تهیه سس دارد و تفاوت زیادی در نتیجه نهایی ایجاد می نماید.

از آن جا که در هر حال قرار است غذاساز یا مخلوط کن را بیرون بیاورید بهتر است مایونز را خودتان آماده کنید. آماده سازی آن تنها چند دقیقه زمان می برد. اما اگر می خواهید مایونز را از سوپر مارکت تهیه کنید، دقت کنید که یک مایونز با کیفیت انتخاب کنید. ماست ایسلندی هم علاوه بر این که طعم لذت بخشی دارد، برای سلامتی بسیار مفید است و می تواند جایگزین خوبی برای مایونز باشد. اگر میزان کالری برای شما مهم نیست، طعم این سس در کنار خامه ترش هم بسیار فوق العاده است.

اگر اهل کاشت یا خرید روزانه سبزیجات هستید، بارها و بارها این سس را در کنار غذاهای متفاوت امتحان کنید. می توانید بر اساس خلاقیت و ذائقه شخصیتان، جای ترخون را با ریحان عوض کنید یا از ترکیب هر دو لذت ببرید. یا کمی شوید، ارگانو یا مرزنجوش اضافه کنید. تمام برگ های سبز سبزیجات این جا حرفی برای گفتن دارند، آن ها را ترکیب کنید و سس متفاوتی درست کنید.

سس سبز تر و تازه در کنار انواع سالاد مثل سالاد کینوا، سالاد آووکادو و سالادهای رژیمی یا انواع پاستا فوق العاده است و حتی می توانید آن را کنار سالاد مرغ سرو کنید. این سس حتی هم نشین خوبی برای کلاب ها و ساندویچ هاست.

  • مواد لازم برای تهیه سس سبز

برگ جعفری تازه سه چهارم پیمانه

برگ ریحان یا ترخون تازه نصف (یک دوم) پیمانه

پیازچه یک چهارم پیمانه

سیر یک حبه

مایونز کاله خرید آنلاین یک پیمانه

ماست ایسلندی یا خامه ترش کاله خرید آنلاین سه چهارم پیمانه

آبلیمو تازه دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

ماهی آنچوی یا موتو(اختیاری) یک ونیم قاشق چای خوری

  • طرز تهیه سس سبز

مرحله اول

سیر، ریحان یا ترخون، جعفری، پیازچه، آبلیمو و ماهی موتو(اختیاری) را داخل مخلوط کن بریزید. چند پالس بزنید تا مواد خرد شوند. با قاشق موادی را که روی کناره ظرف مخلوط کن باقی ماندند را بردارید و داخل ظرف بریزید.

مرحله دوم

سس مایونز و ماست ایسلندی یا خامه ترش را به مواد اضافه کنید. بعد از اضافه کردن نمک و فلفل دوباره مخلوط کن را روشن کنید و بعد از مدتی کناره های مخلوط کن را با قاشق داخل مواد بریزید. این کار را یکی دو بار ادامه دهید تا تمام مواد تشکیل دهنده کاملا یکدست مخلوط شوند و سس سبز رنگ و جذاب شما آماده گردد.

نکات نهایی

ماهی آنچوی در تهیه بسیاری از غذاها و سس ها کاربرد دارد که می توان آن را به صورت تازه یا کنسرو تهیه کرد. این ماهی در جنوب ایران صید می گردد و در شهر بوشهر با نام موتو شناخته می گردد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سس سبز ؛ یک چاشنی اشتهاآور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس سبز ؛ یک چاشنی اشتهاآور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید